Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Brokastis

Auzu pārslu putra ar āboliem

Foto: Publicitātes
Uzlabo savu putru ar āboliem, kazenēm un Alpro auzu dzērienu bez cukura.
Apmaksāta publikācija: "Alpro"
Pagatavošana
10 min
1. Izgriež āboliem serdi un sagriež tos šķēlēs.
2. Liek ābolus pannā kopā ar Alpro auzu dzērienu bez cukura un auzu pārslu putru.
3. Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un pēc tam samazina siltumu, vāra uz lēnas uguns. Turpina maisīt apmēram trīs minūtes, līdz iegūst patīkami biezu un vienmērīgu masu.
4. Ar karoti liek četros brokastu trauciņos un pārkaisa ar kazenēm, pistāciju riekstiem, ja Jums tie garšo, un nedaudz pārlej ar Alpro auzu dzērienu bez cukura. Gatavs vienā acumirklī un pildīts ar auzu un augļu labestību!

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu