Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Brokastis

Vegāniska franču grauzdiņa vafele

Foto: Publicitātes
Vienkāršs vafeļu cepums ar fantastiskā olu krēma garšu.
Apmaksāta publikācija: "Alpro"
Pagatavošana
15 min
1. Sāc ar vafeļu pannas uzkarsēšanu, tās iekšpusi izsmidzini ar eļļu.
2. Seklā traukā sajauc Alpro Auzu dzērienu, olu krēma pulveri, garšvielas un kļavu sīrupu.
3. Iegremdē tajā maizi, kārtīgi izmērcē katru pusi.
4. Ieliec maizi vafeļu pannā un grauzdē dažas minūtes, līdz tā kļūst zeltaini brūna. Pasniedz ar karotīti Alpro augu izcelsmes alternatīvas jogurtam, iecienītākajiem augļiem un bagātīgu kļavu sīrupa daudzumu. Izbaudi to, kamēr karsta un kraukšķīga!

Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes
Uz augšu