Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Auzu batoniņi

Foto: Publicitātes
Auzu pārslas nav paredzētas tikai putrai un zemesriekstu sviests maizītēm. Tu vari pats pagatavot savus gardos auzu batoniņus.
Apmaksāta publikācija: "Alpro"
Pagatavošana
15 min
1. Sajauc karameļu-kafijas garšas "Plant Protein" dzērienu ar agaves sīrupu un maisi līdz iegūsti medum līdzīgu konsistenci.
2. Pievieno zemesriekstu sviestu un samaisi, līdz viss ir sajaucies.
3. Pievieno auzu pārslas un kārtīgi samaisi ar rokām.
4. Izklāj stikla trauku ar pergamenta papīru, "mīklu" izlīdzini un piespied stingri traukā.
5. Pārklāj trauku un ieliec ledusskapī uz 2+ stundām.
6. Izkausē tumšo šokolādi un pievieno to kā virskārtu. Pabeidz, pārlejot to ar zemesriekstu sviestu.

Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes
Uz augšu