Skip to footer
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkgaļas kotletes ar sīpolu un ķimenēm

Foto: Shutterstock.com
Gardas, sulīgas kotletes ir cieņā ne tikai svētku mielastos, bet arī ikdienas maltītēs. Ķimenes lieliski tām piestāv, tikai ir būtiski, lai to nav parāk daudz.
Pagatavošana
45 min
1. Sīpolu smalki sagriež. Liek bļodā pie maltās gaļas.
2. Baltmaizes šķēles izmērcē pienā vai ūdenī un sasmalcinātas pievieno maltajai gaļai.
3. Pievieno ķimenes, sāli, piparus, olu un visu ļoti labi sajauc, izveidojot viendabīgu kotlešu masu.
4. Sakarsē pannu ar nelielu daudzumu eļļas, veido vidēja izmēra kotletes, liek cepties un visam pusēm līdz ārpuse skaisti zeltaina un gaļa vidū izcepusies.

Labu apetīti!
Foto: Shutterstock.com
Komentāri
Uz augšu