1. Sagatavo cepumus - sadala 2 kārtām, pēc vajadzības daļu saīsina, lai var izlikt formā.
2. Pagatavo krēmu. Traukā liek krēmsieru (to pirms tam var stundu paturēt istabas temperatūrā, lai vieglāk sakult), saputo ar jogurtu, tad pievieno un ieputo iebiezināto pienu, beigās iemaisa kokosriekstu skaidiņas.
3. Kārto kūku. Nedaudz krēma smērē trauka pamatnē. Cepumus aši mērcē pienā, izliek pirmo kārtu, tad bagātīgi ziež pusi no krēma. Tad atkal cepumu kārta (ko izmērcē pienā), virspusē atkal liek krēmu. Ja vēlas, kūkas vidū var likt svaigas ogas vai augļus (avenes, mellenes, zemenes, kivi u.tml.). Kūku uz pāris stundām liek ledusskapī savilkties.
4. Pirms pasniegšanas apkaisa ar kokosriekstu skaidiņām, dekorē ar Raffaello konfektēm, ogām vai citiem dekoriem pēc izvēles. Pasniedz ar tasīti melnas kafijas un izbauda.