Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Sātīgie cīsiņi bekona

Foto: Shutterstock.com
Ātri pagatavojams, sātīgs ēdiens. Galvenais – izvēlies cīsiņus ar kvalitatīvu sastāvu un labu bekonu.
Pagatavošana
30 min
1. Katru cīsiņu ietin bekona šķēlē. Ja cīsiņam ir neēdams apvalks, tas obligāti jānoņem.
2. Cep sev ērtākajā veidā līdz bekons kraukšķīgs – vari likt cepeškrāsnī, karstā gaisa friterī vai cept uz pannas, liekot savienojuma vietu uz leju, lai bekons no cīsiņa neattinas.
3. Pasniedz kā daļu no pamatēdiena vai bauda ar kādu mērci kā uzkodu.

Lai labi garšo!
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu