Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Deserti

Kakao krēms ar ķīseli

Foto: "Kristīnes virtuve"
"Šodien bija vēlme pēc bērnības garšas vai vienkārši klasikas.. Bet pašas gatavota tikai pirmo reizi. Es teiktu, ja nav gribēšanas kaut ko ilgi gatavot, tad šis ir īstais saldais ģimenei. Šim veltīju laiku apmēram 30 min, ja neskaita laiku kamēr gaidīju līdz atdziest ķīselis," stāsta receptes un foto autore.
Recepti iesaka "Instagram" recepšu emuāra "Prieks gatavot" autore Kristīne.
Pagatavošana
60 min
1. Saldajam krējumam pievieno cukuru un uzputo.
2. Pievieno skābo krējumu un kakao, izveido viendabīgu masu.
3. Paralēli sagatavo želatīnu: pārlej ar aukstu ūdeni un sagaida, kad uzbriest.
4. Tad karstā ūdens peldē, lēni maisot, izšķīdina.
5. Lēnām iekuļ želatīnu krēma masā un liek ledusskapī uz 30 minūtēm.
6. Pasniedz ar iecienītāko ķīseli. Manā gadījumā – aveņu.

Lai labi garšo!
Foto: "Kristīnes virtuve"
Uz augšu