Medainās ribiņas

2023. gada 5. decembris
Foto: "Kristīnes virtuve"
"Mmmm.. nu it kā uz ātro, bet sanāca pa šiko. Īstas gardēžu vakariņas mums šovakar bija. Marinādi sagatavoju jau vakar - no visa, kas bija mājās. Un es teikšu, ka turpmāk izmantošu šo marinādi daudzkārt," teic receptes autore Kristīne.

Pagatavošanas laiks norādīts bez laika, kas atvēlēts gaļas marinēšanai.
Recepti iesaka "Instagram" recepšu emuāra "Prieks gatavot" autore Kristīne.
Pagatavošana
90 min
1. Apsmērē ribiņas un uz nakti ledusskapī iekšā.
2. Cep ribiņas 190 grādos, pārklātas ar foliju.
3. Pēdējās 30 minūtes cep bez folijas, lai apbrūninās.
Cepšanas ilgums atkarīgs no ribiņu biezuma.

Lai labi garšo!
Foto: "Kristīnes virtuve"
Uz augšu