Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Deserti

Gardais banānu – kokospiena čia pudiņš bez cukura

Foto: Ansis Roze/ TVNET GRUPA
Krēmīgs, gards un uz ātru roku pagatavojams pudiņš, ko baudīt brokastīs, uzkodās vai desertā. Turklāt bez pievienota cukura!
Recepte tapusi sadarbība ar Santa Maria.
Foto: Ansis Roze/TVNET GRUPA.
Pagatavošana
5 min
1. Sarūpē visas nepieciešamās sastāvdaļas.
Foto: Ansis Roze/ TVNET GRUPA
2. Laimam norīvē mizu, izspiež sulu. Banānus nomizo, sagriež šķēlēs. Šim desertam labāk izmantot banānus, kas vairs nav "pirmā svaiguma", jo tie ir saldāki un pēc konsistences krēmīgāki.
Foto: Ansis Roze/ TVNET GRUPA
3. Banānus ber bļodā, pievieno laima mizu, sulu un ar dakšu samīca, atstājot nelielus gabaliņus. Pievieno čia sēklas, kokosriekstu pienu, vaniļas ekstraktu, visu samaisa, liek deserta trauciņos, burciņās vai glāzēs. Ja vēlas saldāku garšu, var pievienot medu pēc garšas.
Foto: Ansis Roze/ TVNET GRUPA
4. Liek pudiņu ledusskapī uz 4 stundām vai uz visu nakti, lai garšas savelkas. Pirms pasniegšanas dekorē ar banāna ripiņām un laima šķēlītēm. Labu apetīti!
Foto: Ansis Roze/ TVNET GRUPA
Uz augšu