Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Ābolu gredzeni

Ābolu gredzeni

FOTO: Depositphotos

Ābolu laika gardumiņš
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 vidēja lieluma āboli
  • 1 ola
  • 1 ēd. k. krējuma
  • 2 ēd. k. cukura
  • 1 ēd. k. pūdercukura
  • Pāris karotes piena
  • 3 - 4 ēd.k. miltu
  • 1 /2 tējk. sāls
  • 1 /2 tējk. sodas
  • Eļļa vārīšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Ābolus nomazgā, nomizo, izdur serdi un sagriež 1 cm biezās ripās un apbārsta ar cukuru.
  2. Olas saputo ar cukuru un sāli, pieliek krējumu un pienu, sodu, pieber miltus.
  3. Visu sakuļ mīklā, kurā iegremdē ābolu gredzenus.
  4. Izņem un liek vārīties uzkarsētā eļļā.
  5. Pārkaisa ar pūdercukuru.
  6. Kad tie gatavi, pasniedz ar tēju vai pienu. Ja patīk temperatūru kontrasti - siltus pasniedz ar aukstu saldējumu.
  7. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas