S, 27.04.2024.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par TVNET+
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Financenet
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
RUS
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Mans profils
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Sākums
> Receptes
> Deserti
> Ābolu gredzeni
Ābolu gredzeni
Inga Artemjeva
2005. gada 22. maijs
Foto: Depositphotos
Ābolu laika gardumiņš
Pagatavošana
20 min
1.
Ābolus nomazgā, nomizo, izdur serdi un sagriež 1 cm biezās ripās un apbārsta ar cukuru.
2.
Olas saputo ar cukuru un sāli, pieliek krējumu un pienu, sodu, pieber miltus.
3.
Visu sakuļ mīklā, kurā iegremdē ābolu gredzenus.
4.
Izņem un liek vārīties uzkarsētā eļļā.
5.
Pārkaisa ar pūdercukuru.
6.
Kad tie gatavi, pasniedz ar tēju vai pienu. Ja patīk temperatūru kontrasti - siltus pasniedz ar aukstu saldējumu.
7.
Lai labi garšo!
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
Interesanti
Tests
⟩
Vai tu esi prasmīgs šašlika cepējs?
Interesanti
Lēti kebabi drīz var kļūt par vēsturi
(7)
Interesanti
Tests
⟩
Vai vari izveidot labi zināmu dārzeņu nosaukumus?
Interesanti
Tests
⟩
Vai vari ievietot pareizo burtu zivs nosaukumā?
Padomi
Deviņi ieteikumi, lai kotletes garšīgas un sulīgas
Recepšu izlases
Pēc labi padarīta darba godam nopelnīts pikniks: 10 labas receptes
TVNET jaunākie raksti
RUS TVNET
Рига говорит об отказе от русского языка в школах
RUS TVNET
"Больше я там не выступал": Родион Гордин о конфликте с хозяйкой клуба
RUS TVNET
"Я выполняю свою работу": житель Эстонии записал разговор с мошенницей
RUS TVNET
"Ресурсов нет". Эксперты о том, продержится ли Украина до лета
(1)
Uz augšu