-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Deserti
-
>
Ābolu gredzeni
Ābolu laika gardumiņš
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
3 vidēja lieluma āboli
-
1 ola
-
1 ēd. k. krējuma
-
2 ēd. k. cukura
-
1 ēd. k. pūdercukura
-
Pāris karotes piena
-
3 - 4 ēd.k. miltu
-
1 /2 tējk. sāls
-
1 /2 tējk. sodas
-
Eļļa vārīšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
20 min.
-
Ābolus nomazgā, nomizo, izdur serdi un sagriež 1 cm biezās ripās un apbārsta ar cukuru.
-
Olas saputo ar cukuru un sāli, pieliek krējumu un pienu, sodu, pieber miltus.
-
Visu sakuļ mīklā, kurā iegremdē ābolu gredzenus.
-
Izņem un liek vārīties uzkarsētā eļļā.
-
-
Kad tie gatavi, pasniedz ar tēju vai pienu. Ja patīk temperatūru kontrasti - siltus pasniedz ar aukstu saldējumu.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs