Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Ātrā sēkliņmaize ar biezpienu un auzu pārslām

Foto: Liene Gailīte
"Man arī bija jāpamēģina pēdējā laika interneta hits – biezpiena, auzu pārslu, sēkliņu maizīte," teic ēst gatavošanas entuziaste Liene Gailīte, daloties ar pārbaudītu recepti.
Pagatavošana
60 min
1. Auzu pārslas ber blenderī, sablendē līdz miltu konsistencei.
2. Auzu miltiem pievieno biezpienu, olas, linsēklas, cepamo pulveri, sāli un sajauc visu viendabīgā masā. Beigās iemaisa ķirbju sēkliņas.
3. No mīklas veido kukulīti vai liek cepamformā.
4. Cep iepriekš līdz 180°grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī aptuveni stundu.
5. Izņem no krāsns, atdzesē, griež šķēlēs un bauda ar zaļumu sviestu. Lai labi garšo!
Foto: Liene Gailīte
Uz augšu