Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Deserti

Ķirbju - biezpiena klimpas ar ogu ķīseli

Foto: Inga Meijere
Saulainas ķirbja-biezpiena klimpas sārtā ķīseļa ezerā. Rudenim ļoti pestāvošs deserts.
Recepti iesaka "Instagram" recepšu bloga "Mājas maltītes ģimenei" autore Inga Meijere.
Pagatavošana
40 min
1. Sagatavo nepieciešamos produktus. Ķirbju biezeni iegūst ķirbi tvaicējot vai cepot cepeškrāsnī un pēc tam sablendējot.
2. Ar dakšiņu sajauc olas ar cukuru un vanilīna cukuru. Pievieno biezpienu, miltus, kartupeļu cieti un beigās iemaisa ķirbju biezeni. Visu kārtīgi samaisa.
3. No ķirbju-biezpiena masas ar tējkaroti veido klimpas un liek vārīties verdošā sālsūdenī. Vāra līdz klimpas uzpeld virspusē.
4. Pasniedz ar ogu ķīseli.

Lai labi garšo !
Foto: Inga Meijere
Uz augšu