Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Salāti

Pikantie kāpostu un burkānu salāti

Kāposts un burkāns vienmēr bijusi saderīga kompānija. Bet šo salātu lieliskums slēpjas tieši mērcē, kurā satiekas sinepes, etiķis, sāls, cukurs un skābais krējums.
Pagatavošana
10 min
1. Kāpostu smalki sagriež. Var izmantot mizojamo nazi.
2. Burkānu sarīvē un liek bļodā pie kāposta.
3. Dārzeņiem pievieno sāli, cukuru, karoti etiķa, sinepes un visu samaisa kopā ar skābo krējumu vai bezpiedevu jogurtu. Būtiskākais - noķert savu ideālo garšu balansu - lai ir pietiekami pikants, jūt skābumiņu un ari nedaudz saldumu.

Labu apetīti!
Uz augšu