Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Kabaču pica

Foto: Guntars Ozols
Kabači ir tieši tik universāli, ka tos var izmantot kā īpašās picas pamatnes galveno sastāvdaļu.
Receptes un foto autors: Guntars Ozols.
Pagatavošana
50 min
1. Sarīvē kabačus, pieber sāli, samaisa un ļauj atsuloties. Kārtīgi nospiež sulu.
Foto: Guntars Ozols
2. Pievieno sasmalcinātas dilles, garšvielas un olu. Samaisa.
Foto: Guntars Ozols
3. Pēc nepieciešamības papildina ar miltiem. Samaisa.
Foto: Guntars Ozols
4. Liek uz cepamās pannas, veido vienmērīgu kabaču masas pamatni picas formā.
Foto: Guntars Ozols
5. Virsū liek desas un tomāta šķēles, papildina ar sieru.
Foto: Guntars Ozols
6. Cep 180 grādos 30 minūtes.

Labu apetīti!
Foto: Guntars Ozols
Uz augšu