"Kūka svaiga, ārkārtīgi garšīga un iesaku izmēģināt, kamēr vēl ir zemenes," aicina autors Uldis Grīnbergs.
Pagatavošana
300 min
1. No sākuma atlasa skaistākās zemenes un vīnogas dekoram. Pārējās zemenes sablendē ar nelielu cukura daudzumu.
2. Vīnogas pārgriež uz pusēm.
3. Sakuļ putukrējumu ar cukuru. Aizmirsu nopirkt Maskarpone, bet nospriedu, ka mana mamma pat nezināja ,kas tas ir un būs labi. Līdz ar to 4€ ekonomija.
4. Dāmu pirkstiņus bagātīgi mērcē sablendētajās zemenēs un kārto lielā traukā.
Foto: Uldis Grīnbergs
5. Pārsmērēju ar putukrējumu, un tieši tāpat kārto nākošo kārtu. Kopā trīs kārtas.
6. Dekorē ar atlasītajām zemenēm un vinogām.
Foto: Uldis Grīnbergs
7. Mēs ēdām pēc pāris stundām, bet iesaku baudīt nākošajā dienā, tad būs kārtīgi sasūkusies. Šāda kūka neglabāsies ilgi ledusskapī.