1. Puto olbaltumu. Kad izveidojušās vieglas putas, pievieno cukuru, un turpina putot līdz biezai, spīdīgai masai. Pievieno etiķi un ātri ieputo.
2. Iesijā pūdercukuru un cieti, un ar lāpstiņu iemaisa līdz viss sajaucies.
4. Cepeškrāsni uzkarsē konvekcijas režīmā līdz 150 grādiem. Liek cepeškrāsnī, samazina temperatūru līdz 100 grādiem un cep aptuveni 1 stundu. Atdzesē cepeškrāsnī.
5. Gatavo biezeni. Rabarberus sagriež, uzber cukuru un kad izdalās sula liek uz plīts un savāra. Sablendē un atdzesē.
6. Saputo saldo krējumu ar pūdercukuru un putukrējuma stindzinātāju.
7. Pilda kūciņas ar zemenēm, putukrējumu, rabarberu biezeni.

Foto: Santa Šauva
8. Lai labi garšo!

Foto: Santa Šauva