1. Ieslēdz cepeškrāsni uz 180 grādiem ar konvekciju, bet var arī bez.
2. Izņem saldēto, kārtaino Tešlas mīklu (vienalga vai rauga, vai bez rauga), izklāj loksnes pa vienai uz dēlīša un pārgriež uz pusēm, lai atlaižas.
3. Aizeju uz kaimiņa dārza pēc viena rabarberu kāta. Ja nav labi kaimiņi, tad pērkam veikalā. Nomizo un sagriež plānās ripiņās.
4. Liek apmēram ēdamkaroti sagrieztos rabarberus uz mīklas kvadrātiņa, pārber nepilnu tējkaroti cukura, aizloka ciet un pārsmērēju ar sakultu olu. Kas vēlas var likt vēl krējumu un kanēli, bet man patīk izbaudīt rabarberu skābeno garšu pilnībā.
5. Cep, kamēr brūnas, apmēram 10-15 minūtes. Viss, ejam vārīt kafiju vai tēju.
Lai labi garšo!

Foto: Uldis Grīnbergs