1. Mīklas plāksnes sadursta ar dakšiņu un cep 180 grādos aptuveni 20 min. Kamēr vēl siltas pārgriež horizontāli uz pusēm.
2. Karsē pienu. Tikmēr olu dzeltenumus samaisa ar cukuru, vaniļas pastu, pievieno miltus un lēnām maisot, pievieno uzkarsēto pienu. Samaisīto masu lej atpakaļ katliņā un uz lēnas uguns nepārtraukti karsē līdz masa sabiezē. Atdzesē. Saputo sviestu. Sviestu pakāpeniski iemaisa vārītajā krēmā.
3. Dažas kārtainās mīklas plāksnes ar pirkstiem sadrupina.
4. Liek kopā kūku.Kārtainās mīklas plāksne, vārītais krēms, kārtainās mīklas plāksne, vārītais krēms utt. Ar krēmu apsmērē gan kūkas virsu, gan malas. Apkaisa ar sadrupinātajām kārtainās mīklas drumstalām. Liek uz dažām stundām vai nakti ledusskapī. Ja vēlas, pirms pasniegšanas apkaisa ar pūdercukuru.

Foto: Santas Saldā Virtuve
5. Lai labi garšo!

Foto: Santas Saldā Virtuve