1. Divas tumšās ciabatas pārgriežu gareniski uz pusēm, pārsmērēju ar čili tomātu mērci, izmētāju pašu gatavotu savvaļas ķiploksviesta piciņas un uzgriežu salmiņos pusžāvēto desu, pārkaisu kaltētu zaļo un ķiplok sāli.
2. Pārgriežu pāri pašu marinētos gurķīšus un pārklāju ar čedera burgersiera plāksnēm.

Foto: Uldis Grīnbergs
3. Pārlieku kārtīgu tomātu šķēli un nežēloju majonēzi.

Foto: Uldis Grīnbergs
4. Pārkaisu bagātīgi mocarellas sieru. Protams pa virsu uzgriežu svaigu baziliku. Kā nu bez tā!

Foto: Uldis Grīnbergs
5. Cepu 180 grādos, augša, apakša apmēram 10 min.

Foto: Uldis Grīnbergs
6. Ļoti gardas, kraukšķīgas, sulīgas maizītes.
Labu apetīti!

Foto: Uldis Grīnbergs