Pavisam vienkārši pagatavojami, bet ļoti gardi grilētie cukīni Vidusjūras stilā - ar svaigiem zaļumiem, citronu sulu, granātābolu sēklām un fetas vai kazas siera drumstalām. Lieliski garšos gan kā pamatēdiens, pasniegts ar grauzdētu maizi, gan arī kā piedeva vistas gaļas šašlikam vai liellopa maltās gaļas kebabu iesmiņiem.
Skaties, kā influencerei, digitāla satura veidotājai Emīlijai Samai jeb Sudrabkaijai veicās virtuvē, gatavojot šo meistarstiķi TVNET raidījumā "Slavenības uz oglēm".
Skaties, kā influencerei, digitāla satura veidotājai Emīlijai Samai jeb Sudrabkaijai veicās virtuvē, gatavojot šo meistarstiķi TVNET raidījumā "Slavenības uz oglēm".
Recepte tapusi sadarbība ar "Tefal".
Foto: Jānis Škapars/TVNET.
Foto: Jānis Škapars/TVNET.