Rabarberu rausis

2023. gada 4. aprīlis
Foto: Līga Druka-Smalkā
Rabarberu rausis - katrai cepējai sava versija. Šo sulīgā rauša recepti un foto piedāvā Līga Druka-Smalkā.
Pagatavošana
60 min
1. Nomizo un sagriež rabarberus. Sajauc tos kopā ar norādītajām sastāvdaļām.
Foto: Līga Druka-Smalkā
2. Sajauc kefīra mīklu.
3. Cepamo formu ietauko un izkaisa ar mannu.
4. Lej mīklu iekšā mīklu.
Foto: Līga Druka-Smalkā
5. Virsū rabarberu masu. Pēc vēlēšanās papildina ar kanēli.
Foto: Līga Druka-Smalkā
6. Cep apmēram 40 minūtes 220*C.
Foto: Līga Druka-Smalkā
7. Lai labi garšo!
Foto: Līga Druka-Smalkā
Uz augšu