1. Sagatavo sastāvdaļas.

Foto: Aina Pitrāne
2. Krējumam pievieno vārīto iebiezināto pienu un labi samaisa.

Foto: Aina Pitrāne
3. Šokolādi sarīvē uz rupjās rīves vai ar nazi sagriež mazos gabaliņos.
4. Ņem deserta traukus. Sākumā pievieno krējuma krēmu.

Foto: Aina Pitrāne
5. Tad cepumus, kas salauzti palielos gabalos, atkal krējuma krēmu un sarīvēto šokolādi. Turpina atkārtot visas kārtas. Pēdējā kārta ir krēms un tad var dekorēt ar sarīvētu šokolādi un saberztiem cepumiem.

Foto: Aina Pitrāne
6. Turpina atkārtot visas kārtas.

Foto: Aina Pitrāne
7. Pēdējā kārta ir krēms un tad var dekorēt ar sarīvētu šokolādi un saberztiem cepumiem.
Atstāj vismaz uz 4 stundām ledusskapī vai uz nakti.
Lai labi garšo!

Foto: Aina Pitrāne