1. Šokolādi sadala mazākos gabaliņos, liek bļodiņā un izkausē ūdens peldē, atstāj nedaudz atdzist. Izvēlas tumšo vai piena šokolādi - kā labāk patīk.
2. Banānus liek traukā un sablendē ar rokas blenderi. Var saspaidīt arī ar dakšiņu, bet tad deserts nesanāks tik gaisīgs un krēmīgs. Lej klāt izkausēto šokolādi un atkal sablendē visu kopā viendabīgā, gaisīgā krēmā. Masu sadala un liek deserta trauciņos, novieto ledusskapī.
3. Saldo krējumu un cukuru sakuļ putukrējumā.
4. Trauciņus ar šokolādes krēmu izņem no ledusskapja, putukrējumu iepilda konditorejas maisiņā ar uzgali vai izmanto karoti un liek putukrējumu virs krēma. Pēc vēlēšanās desertu var papildināt ar svaigām ogām vai augļiem.
Labu apetīti!

Foto: Kristīne Reihmane