Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Deserti

Zefīra muss ar zemenēm

Foto: Aina Pitrāne
Četru sastāvdaļu deserts: zefīrs, zemenes, saldais krējums un mandeļu skaidiņas. Vienkārši un ātri. Galā tiks arī iesāceji kulinārijas pasaulē.
Receptes autore: Aina Pitrāne
Pagatavošana
30 min
1. Četrus zefīrus sagriež mazos kubiņos, pievieno pie saldā krējuma un sablendē kopā līdz viendabīgai masai.
Foto: Aina Pitrāne
2. Atlikušos divus zefīrus arī sagriež nelielos kubiņos un liek servēšanas trauciņā.
Foto: Aina Pitrāne
3. Tāpat arī zemenes sagriež mazos gabaliņos un liek servēšanas trauciņā. Atstāj mazliet dekoram.
Foto: Aina Pitrāne
4. Pievieno zefīra musu.
5. Dekorē ar zemenēm un mandeļu skaidiņām.
Foto: Aina Pitrāne
6. Porciju daudzums atkarīgs no trauciņu lieluma. No 2-3 porcijām. Lai labi garšo!
Foto: Aina Pitrāne
Uz augšu