1. Kartupeļus nomizo un izvāra atsevišķi (sagrieztus vidējos gabaliņos).
2. Uz pannas liek apcepties smalki sakapātus sīpolus, cep, līdz zeltaini.
3. Tad pievieno malto gaļu, atkal cep, līdz gaļa nedaudz apcepusies (4-5 minūtes). Pievieno garšvielas.
4. Tad pannā pievieno ripiņās sagrieztus burkānus un nelielos gabaliņos sagrieztu papriku. Visu samaisa un turpina cept uz vidējas uguns, regulāri apmaisot.
5. Kad burkāni gandrīz mīksti, pievieno dārzeņu lečo un tomātu mērci. Samaisa un turpina vēl sautēt uz lēnas uguns 5-7 minūtes.
6. Beigās sautējumam pievieno vārītos kartupeļus, sagrieztus marinētos gurķus un kukurūzu. Cep 1-2 minūtes. Ja nepieciešams, pievieno vēl garšvielas pēc garšas.
7. Tad uguni griež nost, atstāj sautējumu vēl uz 15-20 minūtēm pannā savilkties. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar zaļumiem. Pasniedz ar svaigiem salātiem.