Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!

Rūjienas romšteki

Foto: Publicitātes
Rūjienas romšteku recepti no Vidzemes saimnieču kulinārā mantojuma pūra piedāvā "Facebook" lapas "Gunas maize" saimniece Guna Ķibere.
Pagatavošana
90 min
1. Liellopa gaļu sagriež šķēlēs. Viegli izdauza ar gaļas āmuriņu. Ierīvē ar sāli un pipariem.
Foto: Publicitātes
2. Pa vidu šķēlei liek uz rupjās rīves sarīvētu sieru un sviesta strēmelīti.
Foto: Publicitātes
3. Malas pārloka pāri pildījumam.
Foto: Publicitātes
4. Satin rullītī, veidojot romšteka formu.
Foto: Publicitātes
5. Panē miltos un olā, cep taukos vai eļļā uz pannas zeltainus no visām pusēm.
Foto: Publicitātes
6. Pasautē "pīlē", tvaika katlā vai multikatlā.
Foto: Publicitātes
7. Romštokus pasniedz ar pārlietu sviestu kopā ar vārītiem ceptiem kartupeļiem. Veseli ēduši!
Foto: Publicitātes
Uz augšu