Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas rullīši ar krēmsieru un dzērveņu-medus mērci

Foto: Aina Pitrāne
Krēmsiera, dzērveņu un medus kombinācija vistas fileju padara īpaši sulīgu un garšām bagātu.
Receptes autore Aina Pitrāne.
Pagatavošana
50 min
1. Pārgriež gareniski uz pusēm vistas fileju, izklapē pārber ar sāli un pipariem no abām pusēm.
2. Ceturto daļu dzērvenes atliek, bet pārējās kopā ar medu sablendē līdz viendabīgai mērcei.
3. Krēmsieru liek virsū izklapētai vistas filejai, iesmērē.
4. Pievieno kādu tējkaroti dzērveņu-medus mērci un dažas ogas. Satin un ar zobu bakstāmiem kociņiem piefiksē, lai neattinas.
Foto: Aina Pitrāne
5. Apcep vistas rullīšus pannā, katru pusi apmēram 1 minūti.
6. Liek rullīšus cepamtraukā, apsmērē ar dzērveņu-medus mērci un liek cepties iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 200° apmēram 25 minūtes.
Foto: Aina Pitrāne
7. Vistas rullīšus var pasniegt kā silto ēdienu vai..
Foto: Aina Pitrāne
8. Vai arī atdzesēt, sagriezt un pasniegt kā aukstu uzkodu.

Labu apetīti!
Foto: Aina Pitrāne
Uz augšu