Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Biezpienmaize ar ievārījumu

2023. gada 19. janvāris
Foto: Santa Šauva
Garšīga biezpienmaize ir īsta vērtība. Papildini to ar ievārījumu, lai garšas kļūtu intensīvākas.
Receptes autore: Santa Šauve.
Pagatavošana
60 min
1. Olas saputo ar cukuru un sāli. Pievieno sviestu, miltus, cepamo pulveri un samaisa. Izlīdzina ar cepampapīru izklātā formā.
2. Mīklu pārsmērē ar ievārījumu.
3. Gatavo biezpiena masu. Olas saputo ar cukuru, vaniļas pastu. Pievieno sviestu, miltus un biezpienu. Kārtīgi samaisa. Liek virsū ar ievārījumu pārsmērētajai mīklai.
4. Cep iepriekš līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī 30-40 minūtes.

Lai labi garšo!
Foto: Santa Šauva
Uz augšu