1. Sagatavo nepieciešamās sastāvdaļas.

Foto: Aina Pitrāne
2. Izkausē šokolādi, pievieno maskarpones sieram un labi izmaisa līdz viendabīgai masai.

Foto: Aina Pitrāne
3. Pievieno jogurtu un atkal labi izmaisa līdz viendabīgai masai. Liek krēmu ledusskapī vismaz uz 20 minūtēm, lai nostabilizējas.

Foto: Aina Pitrāne
4. Pa to laiku pagatavo aveņu mērci. Sablendē avenes kopā ar cukuru. Pēc tam aveņu mērci, lai nebūtu kauliņu, izberž cauri sietam.

Foto: Aina Pitrāne
5. Sakapā smalki pistācijas.
6. Kārto desertu trauciņos. Pirmā kārtā liek krēmu, tad aveņu mērci un atkal krēmu. Dekorē ar pāris avenēm un pārber ar pistācijām.

Foto: Aina Pitrāne