Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Deserti

Kanēļa - apelsīna muss ar ķiršiem

Foto: Santas Saldā Virtuve
...jo Ziemassvētku laikam tik ļoti piestāv apelsīna un kanēļa smarža...
Receptes autore: Santa Šauva (Santas Saldā Virtuve)
Pagatavošana
300 min
1. Atkausē sasaldētus ķiršus.
2. Sulai pievieno vaniļas cukuru, kanēli. Uzvāra. Atdzesē.
3. Trauciņā sajauc pūdercukuru ar saldā krējuma biezinātāju.
4. Sāk putot saldo krējumu. Kad nedaudz putots, pievieno pūdercukura un biezinātāja maisījumu. Turpina putot līdz vidēji stingrām putām.
5. Pāris ēdamkarotes putukrējuma pievieno atdzesētajai apelsīnu sulai. Samaisa līdz viendabīgai masai. Pievieno to atlikušajam putukrējumam. Samaisa.
6. Kārto trauciņos: apakšā liek ķiršus, virsū putukrējumu. Liek ledusskapī vismaz uz 4 stundām.
7. Dekorē, kā vēlas, un pasniedz. Lai labi garšo!
Foto: Santas Saldā Virtuve