Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Deserti

Biezpiena - šokolādes deserts ar marmelādi

Foto: Kristīne Reihmane
Ideja vienkāršam un ātri pagatavojamam desertam.
Recepti iesaka "Instagram" recepšu bloga "Ēdam mājās" autore Kristīne Reihmane.
Pagatavošana
60 min
1. Marmelādi sagriež nelielos gabaliņos.
2. Saldo krējumu ar cukuru sakuļ putukrējumā.
3. Pievieno biezpienu un kakao, samaisa.
4. Visbeidzot iemaisa marmelādes gabaliņus (nedaudz atliek virspuses dekorēšanai). Liek uz brīdi ledusskapī savilkties.
5. Deserta traukos lej ķīseli vai svaigu ogu mērci, liek desertu. Dekorē ar marmelādi, mandeļu skaidiņām.
Foto: Kristīne Reihmane
6. Var papildināt ar svaigām ogām. Lai lab garšo!
Uz augšu