Kūciņas kuras notiesāt divos kumosos un pagatavošanai neizmantot krāsni? Vienkārši!
Receptes tapušas sadarbībā ar Ievas Virtuvi un "Selga".
Pagatavošana
60 min
1. Apaļās piparkūciņas pa vienai ātri apmērcē kafijā vai kādā sulā pēc patikas un liek pa četrām citu virs citas, starp tām ieklājot Nutellu.
2. Saldo krējumu uzkarsē, bet neuzvāra, pārlej gabaliņos salauztai šokolādei. Apmaisot šokolādi izkausē, maisa, līdz masa ir viendabīga un plūstoša.
3. Pa tējkarotei masas liek uz cepumu tornīšiem, izklāj, ļaujot tai nedaudz notecēt.
4. Vēl nesacietējušai glazūrai virsū liek greznojumu – piparkūku bumbiņas piena vai baltajā šokolādē, lielākas un mazākas sudrabotas vai krāsainas cukura pērlītes. Kūciņas ledusskapī sastindzina. Lai labi garšo!