Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Cepumu trifeles

Foto: publicitātes
Lielisks papildinājums svētku galdam vai ideja gardai dāvanai.
Receptes tapušas sadarbībā ar Ievas Virtuvi.
Pagatavošana
30 min
1. Cepumus saberž, bet ne gluži miltos, iemaisa krēmsierā, pievieno arī vaniļas cukuru un pūdercukuru, sastrādā kopējā masā.
2. To saveļ nelielās bumbiņās, uz pāris stundām liek ledusskapī sastingt.
3. 2/3 šokolādes izkausē traukā virs ūdens tvaikiem, noņem, tad pievieno pārējo šokolādi. Ļauj brīdi uzsilt, tad apmaisot izkausē.
4. Ar divu dakšiņu palīdzību bumbiņas pa vienai apmērcē kausētajā šokolādē. Liek uz izklāta cepampapīra vai folijas.
5. Vēl nesastingušu šokolādi pārkaisa ar sīkiem krikumiņiem – tas rotājumam. Lai labi garšo!
Foto: publicitātes