1. Sviestam pievieno cukuru un ar mikseri puto līdz sviesta masa kļuvusi gaiša, tad ieputo olu un pievieno sāli.

Foto: Aina Pitrāne
2. Pievieno miltus, cepamo pulveri, kakao un piparkūku garšvielas un ar rokām mīca mīklu.

Foto: Aina Pitrāne
3. Mīklu liek ledusskapī atdzesēties 15 min.

Foto: Aina Pitrāne
4. Pēc tam ņem nelielas mīklas piciņas un ar pirkstiem izlīdzina riekstiņu formiņās, izveidojot bedrīti pildījumam.

Foto: Aina Pitrāne
5. Piepildītas formiņas liek iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 200° un cep apmēram 15-17 minūtes.
6. Atdzesē un izņem no formiņām cepumu pusītes.
7. Uz viena cepuma pusītes liek pustējkaroti vārīta iebiezināta piena, tad virsū liek otru cepuma pusīti un nedaudz saspiež.

Foto: Aina Pitrāne
8. Var pārkaisīt ar pūdercukuru. Lai labi garšo!

Foto: Aina Pitrāne