Labas sastāvdaļas, kuras apvienojot var tik pie pasakaini garda un koša deserta.
Receptes un foto autore Aina Pitrāne.
Pagatavošana
20 min
1. Caur sietu saberž vai sablendē biezpienu, pievieno pilnpienu un labi izmaisa.
Foto: Publicitātes
2. Sadala biezpiena masu 2 vienādās daļās. Vienai daļai pievieno magones, otrai - sagrieztas žāvētas dzērvenes. Visu labi apmaisa.
3. Sablendē dzērvenes kopā ar cukuru.
Foto: Publicitātes
4. Kārto desertu pa kārtām. Pirmā kārtā liek biezpiena masu ar žāvētām dzērvenēm, otrajā - sablendētas dzērvenes ar cukuru, trešajā - biezpiena masu ar magonēm un pēdējā kārtā atkal sablendētas dzērvenes ar cukuru. Lai labi garšo!