Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Deserti

Biezpiena krēms ar aveņu mērci

Foto: Publicitātes
"Iespējams liesākā šī deserta versija, taču ne mazāk garda par oriģinālu," stāsta receptes un foto autore Nora Svece.
Vēl citas diētiskās receptes Instagram kontā ms. svece
Pagatavošana
30 min
1. Biezpienu saputo ar stēviju un vaniļas cukuru.
2. Atsevišķā traukā saputo putojamo krēmu ar stēviju. Krēmu var aizvietot ar saldo krējumu 35%, bet tad deserts būs krietni treknāks.
3. Putukrējumu iecilā biezpiena masā.
4. Avenes ber katliņā, pievieno stēviju, ūdeni un karsē līdz ogas izšķīst. Iemaisa cieti un maisot karsē līdz masa sabiezē (beigās var sablenderēt).
5. Kārto trauciņos desertu un gatavs! Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes