Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Zupas

Zaļo zirnīšu un piparmētru krēmzupa

Foto: Jolanta
TVNET kulinārijas raidījuma "Garšu duelis" virtuvē viesojas Rīgas domes deputāts Māris Mičerevskis, raidījuma vadītājas Annas Birmanes jeb Annas Pannas virsvadībā gatavojot zaļo zirnīšu un piparmētru krēmzupu.
Recepte tapusi sadarbībā ar "Bonduelle".
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Pagatavošana
25 min
1. Katlā uzsilda elļu un apcep lielos gabalos sagrieztu sīpolu, ķiploku (aptuveni 2-3 min.)
Foto: Publicitātes
2. Pievieno sagrieztu cukīni, zirnīšus un 1 litru ūdens, kā arī buljona kubiņu un piparmētru.

Foto: Publicitātes
3. Vāra, līdz dārzeņi kļuvuši pilnīgi mīksti. Tad pievieno spinātus, iemaisa, zupu sablendē.
Foto: Publicitātes
4. Pasniedz ar kokosriekstu pienu. Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu