Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Deserti

Rupjmaizes, ogu un skābā krējuma kārtojums

Foto: Shutterstock.com
Rupjmaizes kārtojums jaunā versijā - maizīti papildini ar medu, putukrējuma vietā skābais krējums, bet ogas - tas jau brīvs fantāzijas lidojums - brūklenes, dzērvenes, avenes, derēs arī upenes - saspiestas, veselas, sablendēta smērcē - derēs visādi.
Pagatavošana
30 min
1. Rupjmaizi sagriež mazos gabaliņos un uz sausas pannas grauzdē (var krāsnī).
2. Kad maizīte sagrauzdēta, ja uz pannas, tad turpat pielej medu un papildina ar kanēli - samaisa.
3. Kārto desertu: liek ogas (klasiski brūklenes, var likt dzērveņu mērci vai kādas citas skābenākas ogas) tad liek maizīti ar medu un pa virsu visam karoti skābā krējuma. Dekorē pēc sirds patikas. Lai labi garšo!
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu