Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Zupas

Veģetārā pupiņu zupa ar kraukšķīgām siermaizītēm

Foto: Publicitātes
TVNET kulinārijas raidījuma "Garšu duelis" virtuvē viesojas dziedātāja Māra Upmane-Holšteina. Viņa atzīstas, ka nekad vēl nekad nav gatavojusi “parastu zupu” un “zaudē nevainību”, raidījuma vadītājas – pavārmākslas guru Annas Birmanes jeb Annas Pannas – virsvadībā pagatavojot gardu pupiņu zupu ar kraukšķīgām siermaizītēm.
Recepte tapusi sadarbībā ar "Bonduelle".
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Pagatavošana
20 min
1. Lielā katlā uzkarsē eļļu. Tikmēr smalki sagriež sīpolu un seleriju. Apcep eļļā 2-3 minūtes.
Foto: Publicitātes
2. Pievieno buljonu un saldētos dārzeņus. Uz vidējas uguns ļauj, lai uzvārās.
3. Pievieno zupai ¾ no pupiņām. Daļu no atlikušajām pupiņām sablendē kopā ar nedaudz buljona un pievieno zupai.
Foto: Publicitātes
4. Liek klāt rozmarīnu, miziņu no citrona un ļauj zupai 20 minūtes vārīties.
5. Tikmēr sagatavo siermaizītes - krāsnī sagrauzdē maizes šķēles ar sviestu un sieru, līdz tās ir zeltainas un kraukšķīgas.
Foto: Publicitātes
6. Zupu pasniedz pārbērtu ar parmezānu un piedevās siermaizītes. Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu