Sākums > Receptes > Konservējumi

Gardais tomātu un paprikas lečo ziemai

2022. gada 22. augusts
Foto: Publicitātes
Pārbaudītu recepti ziemas krājumiem iesaka Anita Keiša.
Ja tu etiķa esences vietā konservēšanai izmanto etiķi, lai aprēķinātu vajadzīgo daudzumu, izmanto šo ērto špikeri
Pagatavošana
50 min
1. Pusi no tomātiem sablendē, otru pusi sagriež nelielos gabaliņos. Papriku sagriež strēmelēs. Ķiplokus un čili sakapā.
2. Sablendēto masu lej kaltā, 10.min pavāra, tad pievieno sagrieztos tomātus, papriku, ķiplokus, čili, sāli, cukuru, tomātu pastu un vāra 30.minūtes, kopš brīža, kad masa sāk burbuļot.
3. Iemaisa etiķa esenci, karstu lečo lej tīrās burkās, aizvāko, apgriež ar vākiem uz leju, atdzesē. Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu