Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Konservējumi

Rasoļņika sagatave ar pērļu grūbām bez pasterizēšanas

Foto: Publicitātes
"Rasoļņiks pēc manas sajūtu receptes. Lielākā meita, kas ir testētāja katram manam veikumam, atzina ka: "Super! Ļoti garšīgi!". Es uzrakstīšu, kā darīju es, bet visu griezt un svērt var, kā vien katrs vēlas," - pārbaudītu zupas sagatavi pieliekamā krājumiem iesaka Zeltīte Dzintare.
Pagatavošana
60 min
1. Visus dārzeņus no sākuma apcep.
Foto: Publicitātes
2. Tad liek kopējā katlā, pievieno varīts grūbas, lauru lapas un smaržīgos piparus. Klāt pēc garšas liek cukuru, sāli, etiķi vai esenci un eļļu. Pielej drusku ūdens, lai šķidrums būtu.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
3. Karsē. Kad masa uzmet burbuli, pavāra 5 minūtes, lej tīrās burkās, aizvāko, atdzesē.
Foto: Publicitātes
4. Zupas sagataves ziemai gatavas!
Foto: Publicitātes
Uz augšu