Kūpināta laša bruschetta

Sastāvdaļas

  • 250 g sagriezta svaigi kūpināta laša
  • 1 /2 tase skāba krējuma
  • 1 /4 tējk. svaigu maltu piparu
  • 1 ēdamk. kaperu (nosusināti)
  • Sāls
  • Apmēram 15 svaigi tostētas maizes Ciabatta

Pagatavošana

15 min.
  1. Sakult skābo krējumu ar pipariem. Salikt laša gabaliņus un saputoto krējumu blenderī un pievienot 1 tējk. kaperus. Kad viss ir sablendēts krēmīgā masā, pārziež maizītes un rotā ar atlikušajiem kaperiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi