Sākums > Receptes > Konservējumi

Saldētu dārzeņu sagatave zupām, sautējumiem un plovam

2022. gada 16. augusts
Foto: Publicitātes
"Tad, kad kāds pacienā ar tomātiem un papriku, un saproti, ka uzreiz visu neapēst, tad kaut kas arī jāsataisa ziemas krājumiem, jo, kā zināms ziema būs grūta," teic receptes autore Anita Jelgavniece, iesakot pārbaudītu veidu, kā sagatavot saldētu dārzeņu un zaļumu maisījumu, ko ziemā izmantot zupām, sautējumiem, cepešiem un plovam.
Pagatavošana
20 min
1. Sastāvdaļu proporcijas var variēt pēc saviem ieskatiem. Visus dārzeņus un zaļumus sasmalcina - visērtāk to darīt virtuves kombainā, tad liek bļodā un samaisa.
Foto: Receptes.lv
2. Uzreiz saliek visu pa porcijām aizvākojamos plastmasas trauciņos vai maisiņos un liek saldētavā iekšā. Ziemā atkausē un izmanto zupām, sautējumiem, cepešiem vai plovam. Veseli ēduši!
Foto: Publicitātes
Uz augšu