Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Konservējumi

Ērkšķogu biezenis bez cukura tortēm un kūkām

Foto: Publicitātes
Vienkāršs veids, kā pieliekamā krājumiem sagatavot pusgatavas ērkšķogas, lai ziemā izmantotu kūkām, tortēm un kā piedevu pankūkām.

Recepte un foto: Liene Lapiņa Rīvāne
Pagatavošana
30 min
1. Nomazgātas ērkšķogas ber katlā, nedaudz pavāra, līdz tās sāk izšķīst, tad sablendē un izberž caur sietu, lai atdalītu sēkliņas
2. Biezeni atkal lej katlā, vēlreiz uzkarsē līdz burbulim, tad karstu lej burkās, aizvāko un atdzesē. Uzglabājams pieliekamajā.

Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes
Uz augšu