Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Ērkšķogu biezenis bez cukura tortēm un kūkām

Ērkšķogu biezenis bez cukura tortēm un kūkām

FOTO: Publicitātes

Vienkāršs veids, kā pieliekamā krājumiem sagatavot pusgatavas ērkšķogas, lai ziemā izmantotu kūkām, tortēm un kā piedevu pankūkām.

Recepte un foto: Liene Lapiņa Rīvāne
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Ērkšķogas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Nomazgātas ērkšķogas ber katlā, nedaudz pavāra, līdz tās sāk izšķīst, tad sablendē un izberž caur sietu, lai atdalītu sēkliņas
  2. Biezeni atkal lej katlā, vēlreiz uzkarsē līdz burbulim, tad karstu lej burkās, aizvāko un atdzesē. Uzglabājams pieliekamajā.

    Lai labi garšo!
    Biezeni atkal lej katlā, vēlreiz uzkarsē līdz burbulim, tad...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas