2. Ieber katliņā vai dziļā bļodā, pievieno sadrupinātu buljona kubiņu, eļļu vai sviestu, pārlej ar 200 ml vāroša ūdens. Kārtīgi samaisa, uzliek vāku un atstāj uzbriest.
3. Pa to laiku vistas filejas viegli saplacina ar gaļas āmura plakano pusi, liek bļodā, pievieno sojas mērci, apmaisa.
4. Filejas liek iepriekš uzkarsētā, grilpannā vai sausā pannā ar pretpiedeguma pārklājumu, apcep minūti no katras puses līdz zeltainai garoziņai.
5. Gaļu saliek karstumizturīgā veidnē un liek cepeškrāsnī “nogatavoties” uz 10 -12 minūtēm, atkarībā no fileju lieluma.
6. Pa to laiku uzbriedušajam kuskusam pievieno caur spiedi izspiestas ķiploka daiviņas, sasmalcinātus selerijas kātus, pētersīļus vai kinzu, citrona sulu, rīvētu citrona miziņu un turku zirņus (iepriekš nolejot šķidrumu), visu samaisa.
7. Liek kuskusu bļodiņās, pievieno šķēlītes sagrieztu vistu, dekorē ar zaļumiem. Ja vēlas, piedevās pasniedz krējuma-ķiploku mērci.