Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Marinēti kabači ar medu un ķiplokiem

Marinēti kabači ar medu un ķiplokiem

FOTO: Publicitātes

Vai kabacis vienmēr jācep? Neka nebija! To var arī gardi iemarinēt un pasniegt kā lielisku piedevu dažādiem ēdieniem.
Receptes un foto autore: Aina Pitrāne
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg jaunu kabacīšu
  • 2 ēd. k. šķidra medus
  • 3 daiviņa/s ķiploka
  • 1 tējk. sāls
  • 3 ēd. k. vīna etiķa
  • Zaļumi (pētersīļi, baziliks)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

130 min.
  1. Ņem pavisam mazus un jaunus kabacīšus, nomazgā un ar dārzeņu griezēja palīdzību sagriež tos strēmelēs. Pievieno sāli, apmaisa un atstāj uz 30 min.
    Ņem pavisam mazus un jaunus kabacīšus, nomazgā un ar dārzeņu...

    FOTO: Publicitātes

  2. Pagatavo marinādi. Medu sajauc kopā ar vīna etiķi. Pievieno smalki sakapātus zaļumus. (Var likt klāt arī citus zaļumus. Man nebija bazilika, pieliku klāt čili pārslas) un izspiestu ķiploku.
    Pagatavo marinādi. Medu sajauc kopā ar vīna etiķi. Pievieno...

    FOTO: Publicitātes

  3. Kad kabači izdalīja šķidrumu, to nolej un nedaudz vēl no tiem izspiež. Pievieno pie kabačiem gatavu marinādi, apmaisa un atstāj ledusskapī 2-3 h iemarinēties.
    Kad kabači izdalīja šķidrumu, to nolej un nedaudz vēl no tie...

    FOTO: Publicitātes

  4. Lai labi garšo!
    Lai labi garšo!

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas