Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Uzkodas

Marinēti kabači ar medu un ķiplokiem

Foto: Publicitātes
Vai kabacis vienmēr jācep? Neka nebija! To var arī gardi iemarinēt un pasniegt kā lielisku piedevu dažādiem ēdieniem.
Receptes un foto autore: Aina Pitrāne
Pagatavošana
130 min
1. Ņem pavisam mazus un jaunus kabacīšus, nomazgā un ar dārzeņu griezēja palīdzību sagriež tos strēmelēs. Pievieno sāli, apmaisa un atstāj uz 30 min.
Foto: Publicitātes
2. Pagatavo marinādi. Medu sajauc kopā ar vīna etiķi. Pievieno smalki sakapātus zaļumus. (Var likt klāt arī citus zaļumus. Man nebija bazilika, pieliku klāt čili pārslas) un izspiestu ķiploku.
Foto: Publicitātes
3. Kad kabači izdalīja šķidrumu, to nolej un nedaudz vēl no tiem izspiež. Pievieno pie kabačiem gatavu marinādi, apmaisa un atstāj ledusskapī 2-3 h iemarinēties.
Foto: Publicitātes
4. Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes
Uz augšu