Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Vienkāršā vistas-karija mērce

FOTO: Publicitātes

Vienkāršu vistas-karija mērces recepti gardām pusdienām vai vakariņām piedāvā "Instagram" recepšu bloga "Ēdam mājās" autore Kristīne.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 500 g vistas fileju
  • 1 ēd. k. karija pulvera
  • 150 g skābā krējuma
  • 1 ēd. k. miltu
  • Sāls pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos, liek uz pannas, apcep, tad pievieno karija pulveri, samaisa, nedaudz pacep.
  2. Pievieno krējumu un nedaudz uzvārītu ūdeni, pasautē vēl nedaudz uz lēnas uguns (3-4 minūtes).
  3. Pievieno miltus, izmaisa, tad, mērci maisot, pamazām lej klāt uzvārītu ūdeni, līdz tā ir vēlamajā konsistencē. Atstāj uz lēnas uguns vēl uz apm. 5 minūtēm. Beigās, ja nepieciešams, pievieno sāli.
  4. Pasniedz ar piedevām pēc izvēles - kartupeļiem, rīsiem, griķiem un svaigiem salātiem.

    Labu apetīti!
    Pasniedz ar piedevām pēc izvēles - kartupeļiem, rīsiem, griķ...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas