Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Fiksi iemarinētas redīsu šķēlītes

Dažās minūtēs var iemarinēt ne tikai gurķus vai sīpolus. Arī redīsus un tie kā garšo, ta arī izskatās satriecoši.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Redīsi
  • Citrona sula
  • Dilles
  • Sāls
  • Cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

10 min.
  1. Redīsus sagriež ne pārāk plānās šķēlītēs. Liek bļodā ar vāku.
  2. Sasmalcina dilles un pievieno redīsiem.
  3. Visu papildina ar sāli, cukuru un citrona sulu. Ja gribas spēcīgāku garšu, var pievienot arī ķiploku.
  4. Bļodai uzliek vāku un visu enerģiski krata aptuveni 3 minūtes.

    Labu apetīti!
    Bļodai uzliek vāku un visu enerģiski krata aptuveni 3 minūte...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas