Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Uzkodas

Asie halapenjo pipari ar prošuto un krēmsieru

Foto: Publicitātes
Halapenjo pipari, kas pildīti ar zīdainu krēmsieru un ievīstīti prošuto, garšo patiešām debešķīgi. Bagātīgā un krēmīgā krēsmiera un prošuto kombinācija lieliski līdzsvaro piparu asumu.

Skaties, kā Bermudu Divstūrim veicās pie grila, gatavojot pildītus piparus TVNET raidījumā "Slavenības uz oglēm".
Recepte tapusi sadarbībā ar "Heineken".
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Pagatavošana
30 min
1. Piparus, atstājot kātiņa daļu, pārgriež uz pusēm un atbrīvo no sēkliņām.
2. Katru pipara pusīti piepilda ar krēmsieru un "salipina" kopā.
Foto: Publicitātes
3. Pēc tam katru pipariņu ievīsta prošuto vai hamonā.
Foto: Receptes.lv
4. Liek piparus uz uzkarsēta grila un, ik laiku pa laikam apgrozot, apcep no visām pusēm, līdz prošuto ir brūns un kraukšķīgs.
Foto: Publicitātes
5. Noņem piparus no grila, nedaudz atdzesē un pasniedz.
Foto: Publicitātes