Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Asie halapenjo pipari ar prošuto un krēmsieru

Asie halapenjo pipari ar prošuto un krēmsieru

FOTO: Publicitātes

Halapenjo pipari, kas pildīti ar zīdainu krēmsieru un ievīstīti prošuto, garšo patiešām debešķīgi. Bagātīgā un krēmīgā krēsmiera un prošuto kombinācija lieliski līdzsvaro piparu asumu.

Skaties, kā Bermudu Divstūrim veicās pie grila, gatavojot pildītus piparus TVNET raidījumā "Slavenības uz oglēm".
Recepte tapusi sadarbībā ar "Heineken".
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Halapenjo pipariņi
  • Krēmsiers
  • Prošuto vai hamons
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Piparus, atstājot kātiņa daļu, pārgriež uz pusēm un atbrīvo no sēkliņām.
  2. Katru pipara pusīti piepilda ar krēmsieru un "salipina" kopā.
    Katru pipara pusīti piepilda ar krēmsieru un "salipina" kopā...

    FOTO: Publicitātes

  3. Pēc tam katru pipariņu ievīsta prošuto vai hamonā.
    Pēc tam katru pipariņu ievīsta prošuto vai hamonā.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  4. Liek piparus uz uzkarsēta grila un, ik laiku pa laikam apgrozot, apcep no visām pusēm, līdz prošuto ir brūns un kraukšķīgs.
    Liek piparus uz uzkarsēta grila un, ik laiku pa laikam apgro...

    FOTO: Publicitātes

  5. Noņem piparus no grila, nedaudz atdzesē un pasniedz.
    Noņem piparus no grila, nedaudz atdzesē un pasniedz.

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas