Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Supersulīgs vistas šašliks ātrajā marinādē

Foto: Publicitātes
Šī ātrā marināde tev neliks vilties – kamēr iekurināsi grilu, gaļa jau būs gatava cepšanai.

Skaties, kā DJ Kārlim Ķilkutam veicās virtuvē, gatavojot supersulīgo vistas šašliku ātrajā marinādē TVNET raidījumā "Slavenības uz oglēm".
Recepte tapusi sadarbībā ar "Heineken".
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Pagatavošana
30 min
1. Gaļu sagriež gabaliņos, liek bļodā, pievieno sarīvētu sīpolu, sasmalcinātas dilles, citronskābi, sāli, cukuru un paprikas pulveri. Mīca gaļu pāris minūtes, lai šķiedras kļūtu mīkstākas – tā marināde labāk iesūksies gaļā.
Foto: Publicitātes
2. Uzkarsē grilu. Gaļas gabaliņus ver uz iesmiem, tos liek uz karsta grila un, ik pa laikam apgrozot, cep, līdz šašliks ir gatavs.
Foto: Publicitātes
3. Liek šašliku bļodā, pievieno atlikušos sīpolus un dilles, pārklājiet trauku vai šķīvi un kārtīgi sakrata.

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu